Menu

Pakketten en prijzen

Wanneer jij een video wilt laten monteren, werkt Your Film Memories met verschillende pakketten en voordelige prijzen.
Bij alle opties bepaal jij wat we maken. Kies zelf het thema, de muziek, eventuele teksten en foto’s. Niets is te gek.

Surprise pakket | 85 euro
Laat vrienden en familie persoonlijke videoboodschappen opnemen en wij bundelen ze in een speciale film. Het surprise pakket is ideaal als je iemand wilt verrassen voor bijvoorbeeld zijn verjaardag, vrijgezellenfeest of babyshower. Het perfecte unieke cadeau.
Een tip; als je een videoboodschap gaat opnemen met je telefoon, film dan altijd horizontaal voor het beste resultaat.

Rood pakket | 100 euro
± 3 minuten lang
Alle mooie momenten van de bruiloft, vakantie of andere gelegenheid in een speciale videomontage. Het ideale pakket om jouw herinneringen op een spectaculaire wijze tot leven te brengen in een unieke film.

Blauw pakket | 160 euro
± 5 minuten (of langer, prijs in overleg)
Een uitgebreide film van jouw spectaculaire reis, bruiloft of ander evenement. Dit pakket is ook ideaal voor vloggers die geen tijd of middelen hebben om een eigen vlog te monteren. Met het blauwe pakket heb je nog meer plezier, nog meer opties en nog meer om van te genieten.

Oranje Pakket 
Een speciale korte sfeerimpressie van jouw vakantie of andere gebeurtenis. Het oranje pakket is ideaal bij weinig videomateriaal en de perfecte lengte om op Social Media te delen met jouw vrienden en familie.

Cadeaubon
Ken jij iemand die altijd filmt op zijn vakantie of nog stapels video’s van een andere gelegenheid heeft? Dan is een cadeaubon van een van onze pakketten het ideale cadeau om zijn/haar video’s om te laten toveren tot een mooie film en prachtige herinnering.

Wil je meer weten?

Bekijk onze recensies en neem gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij beantwoorden je vragen graag. Je kunt ook altijd een afspraak maken voor een kennismaking.
Heb je andere wensen? Stuur dan een mail naar yourfilmmemories@gmail.com en wij helpen je graag verder.

Neem contact op