Hoe werkt het?

Wij werken met professionele montage programma’s, waaronder Adobe Premiere Pro en Adobe After Effects.
Met de geavanceerde technieken van deze programma’s kunnen wij uw video’s specifiek bewerken naar uw wens.
Toch dat langdradige stuk eruit, dat onscherpe beeld aanpassen, de kleuren wat meer eruit laten springen? Alles is mogelijk om een zo hoog mogelijke kwaliteit te creëren. Wij verwerken allerlei soorten video bestanden, van video’s opgenomen met een telefoon tot aan video’s gemaakt met een professionele camera.

Wil jij een video laten monteren? Neem contact met ons op via het contactformulier of stuur een mailtje naar info@yourfilmmemories.nl en laat ons weten van welk filmpakket jij gebruik wilt maken.
Je krijgt daarna van ons een simpel projectformulier via de mail waarin je jouw persoonlijke wensen kunt aangeven. Hierin staan ook de instructies voor het versturen van het videomateriaal.

Weet je niet precies wat je wilt? Geen probleem, laat je dan vrijblijvend adviseren of laat je door ons verrassen. Na onderlinge afstemming ontvang je de factuur en na betaling gaan wij meteen aan de slag om de perfecte film te maken van jouw video’s en ideeën.
Mocht je na oplevering nog iets willen aanpassen, dan is er tot 10 dagen na oplevering nog ruimte voor een correctieronde, zonder extra kosten.
Het eindresultaat ontvang je naar eigen keuze digitaal en/of op DVD.

Wil je meer weten?

Neem gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij beantwoorden je vragen graag. Je kunt ook altijd een afspraak maken voor een kennismaking. Heb je andere wensen? Stuur dan een mail naar info@yourfilmmemories.nl en wij helpen je graag verder.
Wij monteren zowel voor particulieren als bedrijven en leveren altijd een professioneel eindproduct.

Neem contact op